Download
  • maandag 23 december 2019
 

Nedschroef presenteert in het vernieuwde DAF Museum 60 unieke DAF-modeltrucks "Art of Nedschroef 2019"!

Vanwege het 125-jarig bestaan presenteert Nedschroef in het vernieuwde DAF Museum een speciale collectie DAF-modeltrucks.

 
DAF-Museum-Nedschroef-trucks-Press
 

Met het project ‘The Art of Nedschroef’ toont Nedschroef ieder jaar een project waarbij model voertuigen kunstzinnig worden neergezet met een eigen en uniek design.

De DAF Truck met Schmitz Cargobull Trailer vormde de basis om als achtergrond te dienen om de rijkvolle geschiedenis van Nedschroef weer te geven. Trucks & Trailers getransformeerd naar unieke kunstwerken waar het verleden, heden en toekomst van Nedschroef in mijlpalen zichtbaar is.

 

Met de keuze van de DAF-modeltrucks is het voor Nedschroef ook een fantastische kans om twee voorname klanten t.w. DAF Trucks en Schmitz Cargobull te bedanken. Beide zijn lange termijn partners en belangrijke klanten van Nedschroef.

De uiteindelijke DAF-modeltrucks zijn allemaal uniek, soms verrassend en uitdagend; het zijn echte ‘kunstwerken’ geworden.

 

Een nauwe samenwerking met de kunstenaar Jean Pierre Nijs is het resultaat van deze unieke serie aan kunstwerken, een combinatie van photoshop, airbrush en gespecialiseerde productietechnieken. Een perfect voorbeeld van het samenbrengen van ideeën, ontwerp en techniek.

 

De tijdelijke presentatie past goed in het onlangs vernieuwde en uitgebreide DAF Museum te Eindhoven.
Deze unieke kunstcollectie is in de nieuwe aanbouw van het DAF Museum te bewonderen van 10 januari tot en met 31 maart 2020.

 

 

 

 

DAF Museum, Tongelresestraat 27, 5613 DA  Eindhoven. Tel: 040-244 43 64

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 

Joost van den Bosch (joostvandenbosch@daf-museum.nl of mobiel tel: +31 (0)6 – 21 83 53 74).

Roger van Lieshout (roger.vanlieshout@nedschroef.com) of mobiel tel: +31 (0)6 – 21 15 02 81).