DAF Taveerne
DAF Museum  evenementen
DAF Museum evenementen

Evenementen in het DAF Museum

 
 

DAF Museum: ook voor voor speciale gelegenheden

Het DAF Museum biedt naast het museumbezoek ook een uitstekende gelegenheid voor partijen, recepties, vergaderingen, bijeenkomsten of bedrijfsfeesten. Op een prettige, informele, zakelijke of persoonlijke manier kunnen u en uw gasten elkaar ontmoeten. Het museum is bijzonder geschikt voor representatieve gelegenheden. Of het om 20 of 400 gasten gaat, het museum biedt mogelijkheden op maat. 


Het is mogelijk het DAF Museum zowel binnen als buiten de normale openingstijden te reserveren. Binnen de reguliere openingstijden zijn de mogelijkheden echter beperkt. Buiten de openingstijden kan exclusiviteit worden geboden. 

Faciliteiten

Het DAF Museum beschikt over een “Daffetaria”, een “Taveerne” en een “Dorpsplein”. Het “Oscar Wibaut Theater” is ingericht als filmzaal en voorzien van alle audiovisuele middelen. Naar wens kunnen deze middelen ter beschikking worden gesteld om uw presentatie te vervolmaken.

Het DAF Museum heeft een uitstekende cateraar voor drankjes en hapjes, diners en buffetten. De catering kan in overleg naar wens en budget worden ingevuld.

Uiteraard is elke bijeenkomst te combineren met een museumbezoek.

Offerte opvragen? Vul het formulier in. 

Of voor meer informatie:
Tel. 040 - 24 44 364
Fax. 040 - 21 44 370
info@daf-museum.nl

DAF Taveerne