donderdag 14 december 2017

Nieuwbouw officieel van start

Na jaren van onderzoek, vergunningen en onderhandelingen is het Picusproject, waaronder de uitbreiding van het DAF Museum, officieel op 2 oktober van start gegaan.

bouw museum
Het is een enorm project en het betekent een nieuwe mijlpaal in het bestaan van het DAF Museum. De werkzaamheden zijn al duidelijk zichtbaar. Wij maken als DAF Museum van de situatie gebruik om het bestaande museum op verschillende plekken aan te passen, zodat er een mooie aansluiting komt van het bestaande naar het nieuwe gedeelte van het DAF Museum.

De verwachting is dat de opening van het nieuwe gedeelte van het DAF Museum in de tweede helft van 2019 kan plaatsvinden. Wij houden u in de Nieuwsbrief op de hoogte van de vorderingen.