donderdag 14 december 2017 | Eindhoven

DAF 600 genomineerd voor 'Pronkstuk van Nederland'

Op 15 december aanstaande trapt Jort Kelder de nationale verkiezing van ‘Het pronkstuk van Nederland’ af. Hij gaat op zoek naar dat wat ons definieert, dat wat het meest zegt over onze historie en dat wat ons het meest verbindt. In de categorieën erfgoed, ontwerp en kunst bepaalt Nederland wat ons ideale visitekaartje is.

daf 600

De DAF 600 is een van de genomineerden en wij zijn heel trots op deze nominatie.

De opnames voor het programma, dat voor het eerst op vrijdag 15 december 2017 op NPO2 om 21.10 uur te zien is, zijn al in het DAF Museum gemaakt. De verkiezing van het Pronkstuk wordt gedaan d.m.v. meerdere korte programma’s waarin de verschillende genomineerde voorwerpen worden voorgesteld.

De verkiezing gebeurt d.m.v. stemmen door de kijkers. Op 22 januari begint de finale-week. Lees hier meer informatie over het programma en de uitzendtijden.
In februari 2018 viert de DAF 600 haar 60 jarige verjaardag. In het DAF Museum gaan we daar natuurlijk aandacht aan besteden, maar daarover meer in de volgende Nieuwsbrief.

Wilt u ook dat de DAF 600 ook daadwerkelijk tot pronkstuk wordt verkozen?
Mobiliseer dan iedereen (familie, vrienden en kennissen), kijk en stem* op de DAF 600!

* Stemmen kan vanaf vrijdag 15 december 21:15 uur!