maandag 13 maart 2017 | Eindhoven

Op 29 december j.l. werd de 50.000e DAF Museum bezoeker in 2016 verwelkomd

Die werd uiteraard uitgebreid in het zonnetje gezet. De heer Rein-Jan Groot uit Eindhoven die samen met zijn vrouw, Teuny Groot, en hun twee kleinkinderen het museum bezochten waren de gelukkigen.

familie Groot met DAF Museum-manager Joost van den Bosch.
50000-bezoeker-DAF-Museum

Natuurlijk was hij zeer verrast toen hij door de manager van het DAF Museum, de conservator en de secretaris van het bestuur werd aangesproken.De 50.000e bezoeker werd ontvangen met een feestelijk glaasje bubbels en ontving naast een grote bos bloemen, een fles Prosecco, een DAF Museum jaarkaart voor het hele gezin en een uitnodiging om op de testbaan van DAF Trucks zelf een keer achter het stuur van een heuse DAF truck plaats te nemen.

Vrijdag 3 maart was het zover en kon de gelukkige winnaar zijn rondjes rijden op de DAF testbaan in St. Oedenrode. Natuurlijk waren zijn vrouw en kleinkinderen ook van de partij. Een jongensdroom ging in vervulling.

Reactie van de familie Groot: "We willen nogmaals benadrukken dat we afgelopen vrijdag een hele leuke middag hebben gehad.Een prima ontvangst en een leuke rit naar de proefbaan.En wat een leuke ervaring is het om op de proefbaan met zo'n gevaarte rond te rijden.

Geweldig, we hebben enorm genoten.
Nogmaals bedankt en tot een volgend bezoek aan het museum,

Rein-Jan en Teuny Groot, Ruben en Abel

Voor meer informatie: