donderdag 30 juni 2016 | Eindhoven

DAF Museumdagen 2016 in teken van ‘De jaren 60 van DAF’

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016 organiseert het DAF Museum in Eindhoven de jaarlijkse Museumdagen die dit jaar in het teken staan van ’De jaren 60 van DAF’. De DAF Museumdagen worden gehouden in zowel het DAF Museum als op het DAF-buitenterrein aan de Hugo van der Goeslaan 1 te Eindhoven.

DAF-Museum-Banner-2016

Op het DAF-buitenterrein is een expo ingericht met klassieke DAF’s; auto’s, bussen en trucks, maar ook brommers uit de zestiger jaren zoals Berini’s, Kreidlers, Puchs, Zündapps en Tomos.

In het DAF Museum is een markt met documentatie, brochures en modellen ingericht. Recent gerestaureerde voertuigen, waaronder de unieke VIPRE Opleggerbus, worden gepresenteerd. Ook de vaste collectie van zo’n 120 voertuigen is te bewonderen.

Het Trucknasium, het educatieve programma van het DAF Museum, is te bezoeken, begeleiders geven hier op de beide dagen uitleg over de verschillende modules.

Er zijn speciale toegangsprijzen:

• Volwassenen € 6,00,
  • 65+ en studenten € 5,00,
  • Kinderen van 5 tot 15 jaar € 3,00.

Museumkaarthouders hebben op vertoon van hun museumkaart gratis toegang.

Ruime gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein van DAF Trucks.
Historische DAF bussen rijden gratis heen en weer naar het DAF Museum.

Vorig jaar werden de DAF Museumdagen bezocht door ruim 2500 personen.

De DAF museumdagen worden gehouden op
zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 10:00 tot 17:00 uur

Locaties: