donderdag 22 mei 2014 | Eindhoven

Geloven op 2 bezoekt DAF museum

Dinsdag 11 februari heeft het programma “geloven op 2” van de EO een bezoek gebracht aan het DAF museum. Geloven op 2 is een programma die een week lang een stad in het voetlicht zet. De stad Eindhoven is in de week van 18 t/m 22 maart aan de beurt. In het programma mocht natuurlijk DAF niet ontbreken.

Geloven-op-2-2

Mirjan Bouwman de presentatrice van het programma ging op stap met vrijwilligers van het DAF museum. Als eerste bracht zij een bezoek aan het privé DAF museum van Ad Verschuuren waarna ze met Ad zijn DAF 600 naar het museum reed. In het museum werd zij rondgeleid door Ad en Rob Kieft. Uiteindelijk kwam men via de personenwagengalerij en de vrachtwagens uit bij een XF euro 6, het nieuwe paradepaardje van DAF. Theo van de Rijt stond klaar om met haar een rit te maken.

geloven_op_2

De opnamen waren gepland tot half twee, het was bijna half vier toen de opnameploeg vertrok uit het DAF museum. Allemaal diep onder de indruk van hetgeen het DAF museum haar gasten te bieden heeft. Op vrijdag 21 maart is de uitzending op Nederland 2 met het DAF museum in het middelpunt om 17:00 uur.