woensdag 22 mei 2013 | Eindhoven

Muziekoptreden Donjo koor in het DAF Museum

Donjo`s Obladi Obladonjo: Onder deze naam presenteert Donjo haar nieuwste show.

In samenwerking met het Geldropse muziekcorps, Beatles coverband 'the Magical History Tour', dansgroep 'Pulse' en een strijkkwartet gaan we voor u een spetterende voorstelling neerzetten.

DAF-Museum-foto-Donjo-

Liedjes van 'The White Album' van de Beatles zullen op unieke wijze worden gebracht.

Een en ander zal plaatsvinden op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni in het DAF Museum aan de Tongelresestraat 27 in Eindhoven.

Het museum opent om 19.00 uur waarna er gelegenheid is om de DAF collectie te bekijken. De voorstelling start om 20.15 uur.
Het Beatles museum uit Alkmaar zal zich tijdens beide avonden presenteren met een stand vol cd`s, boeken en memorabilia.

Programma:

Vanaf 19.00 uur: deuren open en gelegenheid om het museum te bekijken.
20.15 uur: start van de zeer gevarieerde muzikale show. 21.00 uur: pauze. 21:30 uur: hervatting voorstelling. 22.15 uur: einde voorstelling en start van de afterparty met live muziek van de Beatles-band.

Dit alles voor slechts € 12.50 per persoon.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar op de site van DONJO: www.donjo.nl

Klik vervolgens op de tab: Obladi Obladonjo en je kunt online toegangsbewijzen bestellen. Je ontvangt dan via de mail een bevestiging.
Deze toegangsbewijzen kun je dan op beide data vanaf 19.00 uur afhalen bij het DAF Museum.